Dubrovník hostí Mezinárodní festival nezávislých filmů... Libertas Film Festival - Aktuality

chorvatsko-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Dubrovník hostí Mezinárodní festival nezávislých filmů... Libertas Film Festival

Kulturní nabídka a výběr kulturních akcí v Dubrovníku je velmi široká a rozmanitá. Své místo si zde našlo i filmové umění v podobě mezinárodního filmového festivalu, který se dubrovnickému publiku a jeho hostům představuje pod názvem Libertas Film Festival. Prostřednictvím programu dlouhometrážních hraných, krátkých a dokumentárních filmů festival předává poselství o svobodě, poselství které pro univerzálnost zmíněných programů je určeno všem lidem, bez ohledu na to, v jaké části světa žijí. Proto již po několika po sobě jdoucích letech přináší festival jedny z nejzajímavějších filmů od světové nezávislé produkce. Kromě filmů se festival také již po řadu let stává centrem filmového vzdělávání a to prostřednictvím seminářů, diskusí a přednášek. Navíc mají filmový nadšenci možnost v přestávkách mezi projekcí vést inspirativní rozhovory s některými z vážených hostů festivalu, filmovými odborníky a samozřejmě herci, kteří pravidelně přijímají pozvání do Dubrovníku.
Vzhledem k tomu, že všechny filmové projekce se uskutečňují ve venkovních prostorách na otevřeném
prostranství starého města, atmosféra dubrovnických hradeb umocňuje při sledování filmů pocit lidskosti a vytváří nezapomenutelný prožitek. Libertas Film Festival, který se koná od 11. do 17. dubna 2012, i letos slibuje bohatý a kvalitní program. V soutěžní části festivalu bude mít publikum možnost shlédnout některé z nejlepších hraných filmů z nejnovější světové produkce, které byly oceněny a pochváleny na
významných světových festivalech jako je festival v Berlíně, Cannes, Benátkách a Torontě. I letošní rok nabídne filmové skvosty z méně známých kinematografií.
Festival také navštívilo mnoho filmových odborníků a přední filmové hvězdy na světě a mezi nimi jsou: Chris Cooper, Woody Harrelson, Owen Wilson, Relja Basic, Vinko Brešan, Michael Ohoven (producent oscarového filmu Capote) a mnoho dalších. Filmové projekce začínají obvykle ve 21 hodin. Další informace o programu naleznete na www.libertasfilmfestival.com. 

 


 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru
 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje